Ko smo mi?

Zastupništvo u Srbiji:

IRIS-Bestattungsdienste

Miodraga Novakovića bb, Ćuprija, Republika Srbija

Zastupništvo u Bugarskoj:

Погребална агенция и Траурна Агенция

Bulevar Vistosha, София, Bugarska

Kontakt:

Email: bestattng.iris@gmail.com

Telefon: +43 664 7921557

Odgovorna osoba: Miša Branković

Link za naš web sajt je: pogrebneusluge-iris.com, iris-cuprija.com, iris-cuprija.co.rs

Komentari

Kada posjetitelji ostavljaju komentare na našoj web stranici, mi prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, a također i IP adresu posjetitelja i niz korisničkih agenata preglednika za pomoć u otkrivanju neželjene pošte.

 

Media

Ako šaljete slike na našu web stranicu, izbjegavajte slanje slika s ugrađenim podacima o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web stranice mogu preuzeti i izvući vaše podatke o lokaciji sa slika na web stranici.

 

Kolačići

Ako ostavite komentar na našoj web stranici, možete se odlučiti za spremanje vašeg imena, adrese e-pošte i web stranice u kolačiće. Ovo je za vašu udobnost, tako da ne morate ponovo popunjavati svoje podatke kada ostavite novi komentar. Ovi kolačići će trajati godinu dana.

Ako posjetite našu stranicu za prijavu, postavićemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš pretraživač kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se kada zatvorite preglednik.

Kada se prijavite, postavićemo i nekoliko kolačića za spremanje vaših podataka za prijavu i izbora prikaza na ekranu. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići za opcije zaslona traju godinu dana. Ako odaberete „Zapamti me“, vaša prijava trajat će dva tjedna. Ako se odjavite sa svog računa, kolačići za prijavu bit će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić će biti sačuvani u vašem pretraživaču. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i jednostavno ukazuje na ID posta članka koji ste upravo uredili. Istječe nakon jednog dana.

 

Ugrađeni sadržaj sa drugih web stranica

Članci na ovoj stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. Videozapise, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web lokacija ponaša se na potpuno isti način kao da je posjetitelj posjetio drugu web stranicu.

Ove web stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugrađivati dodatno praćenje treće strane i nadgledati vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i ako ste prijavljeni na tu web stranicu.

 

 

Kakva prava imate na svoje podatke

Ako imate račun na ovoj stranici ili ste ostavili komentare, možete zatražiti primanje izvezene datoteke ličnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Takođe možete zatražiti da izbrišemo sve lične podatke koje imamo o vama. Ovo ne uključuje podatke koje smo dužni čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

 

 

de_DEGerman
Verified by MonsterInsights